Skip to content

Een directe verbinding met bedrijven die op zoek zijn naar uw talent

U zou graag een rechtstreekse lijn opzetten met ons uitgebreid netwerk van bedrijven om zo uw volgende uitdagende opdracht te vinden?

Kom in contact met bedrijven en neem je carrière en leven in eigen hand. Je kiest je opdrachten in totale onafhankelijkheid. LIMINE biedt volledige transparantie voordat je begint te onderhandelen. Zo weet je op voorhand hoeveel je gaat verdienen aan een opdracht. Dit is hoe je het doet.

Meer geld in jouw zak

LIMINE gebruiken is de makkelijkste manier om meer te verdienen aangezien u rechtstreeks met de klant kunt onderhandelen. Zo is jouw onderhandelingsmarge veel groter dan voorheen. Bovendien werkt ons platform met een vaste commissie van 20%, die enkel zal aangerekend worden aan de eindklant. Bij traditionele legal consultancy vragen derde partijen echter tussen de 30 en 40% commissie op jouw uur of dagprijs.

Je kan ….

XXX

/ maand *

meer verdienen met Limine.

*Gebaseerd op gemiddelde commissies en onderhandelingsmarges.

Bereken het verschil

€/dag

Hoe ga je van start?

Dat is hoe LIMINE je helpt aan de meest uitdagende legal opdrachten en efficiënt de juiste opdracht binnen bedrijven voor jou te vinden.

Klaar voor uw nieuwe uitdaging?

VISIE

Onze visie op legal consultancy

Door de juiste connecties te maken tussen de beste legal consultants en bedrijven, bouwen we aan langdurige relaties tussen mensen, zodat ze zich goed voelen wanneer ze samenwerken. 

“We keken naar de consultancy markt en hoe dingen werden aangepakt. We zagen toen dat het beter moest… en radicaal anders.”

Consultant ervaringen

Lees ervaringen van uw collega-juristen
met ons platform.