Skip to content

Een directe verbinding met bedrijven die op zoek zijn naar uw talent

U zou graag een rechtstreekse lijn opzetten met ons uitgebreid netwerk van bedrijven om zo uw volgende uitdagende opdracht te vinden?

Kom in contact met bedrijven en neem je carrière en leven in eigen hand. Je kiest je opdrachten in totale onafhankelijkheid. LIMINE biedt volledige transparantie voordat je begint te onderhandelen. Zo weet je op voorhand hoeveel je gaat verdienen aan een opdracht. Dit is hoe je het doet.

Meer geld in jouw zak

LIMINE gebruiken is de makkelijkste manier om meer te verdienen aangezien u rechtstreeks met de klant kunt onderhandelen. Zo is jouw onderhandelingsmarge veel groter dan voorheen. Bovendien werkt ons platform met een vaste commissie van 15%, die enkel zal aangerekend worden aan de eindklant. Bij traditionele legal consultancy vragen derde partijen echter tussen de 30 en 37% commissie op jouw uur of dagprijs.

Je kan ….

XXX

/ maand *

meer verdienen met Limine.

*Gebaseerd op gemiddelde commissies en onderhandelingsmarges.

Bereken het verschil

€/dag

Hoe ga je van start?

STAP 1
Maak een account
Schrijf je in en vul je profiel in met zoveel mogelijk details. Hoe gedetailleerder u uw profiel en voorkeuren invult, hoe beter wij u kunnen matchen. Zodra u ons doorlichtingsproces hebt doorstaan, kunt u solliciteren en voorstellen aanvaarden voor interim- of ad-hocopdrachten binnen ons netwerk van topbedrijven.
STAP 1
STAP 2
Gesprek met LIMINE
Zodra je geregistreerd bent op het platform, nemen we contact met je op voor een persoonlijk videogesprek. We leren graag de persoon achter het profiel kennen!
STAP 2
STAP 3
Stel je kandidaat
Bekijk de openstaande vacatures en projecten op het platform. Solliciteer voor de vacatures en projecten die het beste bij je passen.
STAP 3
STAP 4
Word geselecteerd
Als er een match is tussen uw profiel en onze klant, sturen ze u een contractvoorstel of een uitnodiging voor een gesprek.
STAP 4
STAP 5
Gesprek / Contractvoorstel
Ontmoet de klant in het echt of via een videogesprek, stel jezelf voor en onderhandel over de voorwaarden van je opdracht.
STAP 5
STAP 6
Sluit een deal
Zodra u uw samenwerking hebt geformaliseerd (u kunt gebruikmaken van onze template voor de opdrachtovereenkomst of van uw eigen template), bevestigt u via ons platform de essentiële voorwaarden door de door uw klant verstrekte Task order te aanvaarden.
STAP 6
STAP 7
Lever uitstekend werk af
Begin te werken voor uw klant en houd de gewerkte uren bij met onze geïntegreerde tijdregistratie tool. Wij zorgen voor de facturatie!
STAP 7
STAP 8
Vul je timesheet in
Tijd om betaald te worden ! Houd je gewerkte uren bij via ons platform, ontvang de bevestiging van uw klant en Limine zorgt voor uw facturatie en betaling.
STAP 8

Dat is hoe LIMINE je helpt aan de meest uitdagende legal opdrachten en efficiënt de juiste opdracht binnen bedrijven voor jou te vinden.

Klaar voor uw nieuwe uitdaging?

VISIE

Onze visie op legal consultancy

Door de juiste connecties te maken tussen de beste legal consultants en bedrijven, bouwen we aan langdurige relaties tussen mensen, zodat ze zich goed voelen wanneer ze samenwerken. 

“We keken naar de consultancy markt en hoe dingen werden aangepakt. We zagen toen dat het beter moest… en radicaal anders.”

Consultant ervaringen

Lees ervaringen van uw collega-juristen
met ons platform.

home-testimonial-01
“Limine help us to stay focused on the legal goals, projects and daily tasks."
- Robert Bruse
home-testimonial-02
“Limine help us to stay focused on the legal goals, projects and daily tasks."
- Sarah Smith
home-testimonial-03
“Limine help us to stay focused on the legal goals, projects and daily tasks."
- John William