Skip to content

Onze visie op
legal consultancy

“We willen het hele proces van het leveren van consultancy-diensten aan bedrijven herontwikkelen. Een nieuwe manier van legal consultancy bieden waarbij transparantie, kwaliteit en flexibiliteit centraal staan.”

Wij wilden zowel de consultants als de ondernemingen de mogelijkheid geven om rechtstreeks met elkaar in contact te treden en hun de vrijheid geven om zelf te onderhandelen. Tegelijkertijd moesten wij er zeker van zijn dat hun behoeften en wensen zouden overeenstemmen. En ja, we wilden in staat zijn om dat snel te doen. Daarom hebben wij een digitaal matchingsplatform ontwikkeld waar alleen de beste legal consultants worden toegelaten. Ons doel is om de juiste connecties te maken tussen consultants en bedrijven, zodat ze daadwerkelijk plezier hebben in het samenwerken en er een goed gevoel bij hebben.

Over Ons

Het verhaal achter LIMINE

Tina De Maere, de oprichtster vanLIMINE, startte haar juridische loopbaan als bedrijfsjuriste bij het Brusselse multidisciplinaire advocatenkantoor & DEBANDT, waar ze zich voornamelijk toelegde op IE- en IT-gerelateerde zaken en op het adviseren van (inter)nationale cliënten, onder meer in het kader van geschillen.

Zij heeft veel in-house counsel en bedrijfservaring opgedaan door 10 jaar als legal interim consultant te werken. Zij werkte voor bedrijven als Danone, DPG Media, Mondelez International, Galapagos, De Lijn, enz. Dankzij deze waardevolle ervaringen begreep ze hoe ze de samenwerking tussen alle partijen kan bevorderen.

Zij heeft ook zelf de beperkingen en pijnpunten van de traditionele manier van zakendoen op de legal consultancy markt ondergaan.

“Ik was ervan overtuigd dat het voor iedereen beter kon. Ik wilde een radicaal andere aanpak introduceren, gebaseerd op transparantie, vrijheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid – waarden die voor mij van cruciaal belang zijn.”

– Tina De Maere
Founder Limine

De legal consultancy markt heruitvinden

Tina en haar team hebben het tot hun missie gemaakt om de wereld van juridische (interim) consultancy te veranderen, door het creëren van LIMINE, een digitaal matching platform waar alleen de beste consultants worden geselecteerd en waar juridische consultants en bedrijven een directe lijn met elkaar krijgen.

Dankzij LIMINEkrijgen zij de vrijheid om onderling te onderhandelen en contracten te sluiten. Het platform koppelt het profiel en de voorkeuren van legal consultants onmiddellijk aan de opdrachten en eisen van bedrijven, waardoor er juiste er een eerlijke verbinding ontstaat tussen consultants en bedrijven.

“Door het aanbieden van een platform dat als direct communicatie- en onderhandelingsmiddel gebruikt wordt, én het delen van onze ervaring binnen advocatuur en legal consultancy, geloven wij dat weconsultants en bedrijven de controle over hun eigen lot kunnen teruggeven”

– Tina De Maere
Founder Limine