Skip to content

Why LIMINE?

LIMINE is het eerste Premium Online Legal Consultancy platform dat écht waar voor uw geld biedt.

Laten we vergelijken met hoe een aanwerving voor legal consultant gewoonlijk op de markt wordt aangepakt:

VRAAG
LIMINE
TRADITIONELE CONSULTANCY MET DERDE PARTIJ
Toegang tot de best passende profielen of opdrachten die beschikbaar zijn?
Ja. Wij stellen altijd de top 3 beste matches voor, geselecteerd door ons AI-algoritme. We zullen geen profielen of opdrachten voorstellen op basis van welke we de hoogste commissie hebben.
Nee. Twee of meer profielen worden uit de database geplukt en aan u voorgesteld, maar u weet niet of dit de best passende profielen of opdrachten zijn die voor u beschikbaar zijn.
Volledige kostenbeheersing? Directe onderhandelingen over uw tarieven?
Ja. Met Limine heeft u de mogelijkheid om rechtstreeks te onderhandelen over de tarieven. Volledige kostenbeheersing is gegarandeerd en u kent de commissie van Limine op voorhand.
Nee. Er is geen directe lijn tussen de cliënt en de legal consultant. U ontvangt een all-in prijs. In de meeste gevallen weet u niet hoeveel de adviseur werkelijk in rekening brengt en hoeveel de provisie voor de traditionele bemiddelende partij werkelijk bedraagt.
Toegang tot een efficiënt instrument dat uw administratie vergemakkelijkt? Een demo aanvragen
Ja. Wij bieden u toegang tot onze geïntegreerde tijdregistratie tool, zodat u eenvoudig de gewerkte uren of dagen per maand kunt controleren. Er wordt dan automatisch een factuur aangemaakt, zodat het facturatie- en betalingsproces vlot verloopt.
Misschien. Maar vaak is daarvoor een extern platform nodig waarvoor een licentie moet worden betaald of een ingewikkeld Exceldocument.