Skip to content
Beeldmerk-Wit-Transparant-01

Connecteer met
jouw top legal consultant
Sneller, beter, transparant

Altijd en overal toegang tot top juridisch advies nodig? Zoekt u een professionele juridisch adviseur die perfect past bij u en uw bedrijf? Op zoek naar een legal interim-opdracht of extra legal werk?

LIMINE is het eerste legal platform dat snellere, betere en transparante connecties maakt tussen juridische consultants van topniveau en bijzondere bedrijven door unieke technologie in combinatie met menselijke creativiteit

Onze manier van werken

Transparantie

U heeft een directe lijn met de beste juridische adviseurs op de markt. Als bedrijf heeft u volledige controle over de kosten, aangezien u van tevoren weet wat de totale kosten voor uw opdracht zullen zijn. Gedaan met verrassingen! Als consultant weet je welke mark-up op jouw werk wordt genomen.

Vertrouwen en kwaliteit

Wij bieden enkel de beste juristen aan die ons uitgebreide doorlichtingsproces hebben doorstaan. Zo bent u er absoluut zeker van dat u alleen met de besten werkt.

Handig & flexibel

Toegang 24/7. Snel een oplossing vinden voor een juridische kwestie? Een juridische vacature voor korte of lange termijn? Met LIMINE zetten we u snel in contact met de geschikte legal consultant. Onze uitgebreide volledig digitale databank staat tot uw beschikking. Vind uw opdracht of uw juridisch adviseur - op elk moment, op elke plaats.

LIMINE VOOR BEDRIJVEN

Verbinden & samenwerken

Maak direct contact met de juiste onafhankelijke juridische adviseurs van uw keuze. Laat ze geweldig werk voor u doen, in welke branche u zich ook bevindt.

LIMINE zorgt ook voor uw administratie zodat u zich kan concentreren op wat echt telt.

LIMINE VOOR LEGAL CONSULTANTS

Op zoek naar een juridische opdracht?

Houdt u vooral van vrijheid in uw professionele loopbaan?  
Hou je ervan om te gedijen in verschillende zakelijke en juridische omgevingen, om interessante mensen uit allerlei sectoren te ontmoeten en jezelf uit te dagen?  Of u nu op zoek bent naar een lange of korte termijn opdracht, LIMINE heeft wat u zoekt.

Dankzij onze alles-in-één digitale oplossing bent u vrij om zelf rechtstreeks met het bedrijf te communiceren en te onderhandelen, waar en wanneer u maar wilt. Houdt u vooral van vrijheid in uw professionele loopbaan?

Klanten over LIMINE

Hoe begin je eraan?

Makkelijk. We sluiten jou aan in 3 stappen.

LIMINE VOOR BEDRIJVEN

LIMINE VOOR LEGAL CONSULTANTS