Skip to content

Verbind en werk samen met uw legal consultant

LIMINE biedt u een directe lijn met de beste legal consultants op de markt. U stelt uw opdracht voor en wij stellen u de top 3 meest geschikte profielen voor. Jij kiest met wie je wilt werken.

Betaal minder voor dezelfde dienstverlening.

Limine gebruiken is de makkelijkste manier om controle te houden over uw juridische budget. LIMINE werkt met een vaste commissie van 15%, terwijl andere derde partijen commissies tot 37% vragen voor dezelfde dienstverlening.

Je kan….

XXX

/ maand *

uitsparen door LIMINE te gebruiken.

*Gebaseerd op gemiddelde commissies en onderhandelingsmarges.

Bereken het verschil

€/dag

LIMINE is jouw legal connector
We zijn...

Digitaal

Van het invoeren van opdrachten, het selecteren van profielen tot het sluiten van contracten: ons platform is digitaal van A-Z, wat u kostbare tijd zal besparen.

Beschikbaar

U heeft 24/7 toegang tot ons platform.

Transparant

Onderhandel rechtstreeks met de legal consultant. U hebt uw budget volledig in de hand. Ook geen geheimen over onze commissie. De commissie van Limine is een vast bedrag van15% over de tarieven van de consultant per dag of per uur.

No cure no pay

U betaalt pas als het werk opgeleverd is. Eerlijk. Geen dure maandabonnementen of verborgen kosten.

Slim

Dankzij een slim matchingsysteem kunnen wij de kwaliteit van onze connecties blijven verbeteren zodat u altijd de meest geschikte profielen toegewezen krijgt.

Snel

U kunt binnen 48 uur, of minder, een oplossing vinden voor uw legal opdrachten dankzij onze uitgebreide database.

OPLOSSINGEN

Wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften

JE VERDIENT ALLEEN HET BESTE

Hoe ga je van start?

STAP 1
Maak een account aan
Registreer en vul uw bedrijfsprofiel zo volledig mogelijk in. Hoe meer details je profiel en voorkeuren bevat, hoe beter we je kunnen matchen.
STAP 1
STAP 2
Publiceer je opdracht
Hier overtuigt u onze juristen van uw opdracht en uw bedrijf. Beschrijf uitgebreid je opdracht, wat je nodig hebt (praktijkgebied, ervaring) en wat je te bieden hebt.
STAP 2
STAP 3
Beoordeel sollicitanten
Onze technologie matcht uw specifieke eisen met de vaardigheden en voorkeuren van onze juridische adviseurs. U heeft volledige toegang tot de profielen van onze top 3 van matchende juridische adviseurs op onze shortlist. Het is aan u om de juridische adviseur te kiezen die uw voorkeur heeft.
STAP 3
STAP 4
Interview
Ontmoet en interview de consultants in een videogesprek of persoonlijk, stel jezelf voor en onderhandel over de voorwaarden van je opdracht. Als er geen gesprek nodig is, kunt u een contractvoorstel ook rechtstreeks naar uw juridisch adviseur sturen.
STAP 4
STAP 5
Sluit de deal
Zodra u uw samenwerking heeft geformaliseerd (u kunt onze opdrachtovereenkomst of uw eigen sjabloon gebruiken), bevestigt u via ons platform de essentiële voorwaarden door een opdrachtopdracht naar uw juridisch adviseur te sturen.
STAP 5
STAP 6
Verwacht uitstekend werk
Uw adviseur gaat aan de slag. Je houdt de prestaties bij met onze geïntegreerde tijdregistratietool. Wij zorgen voor de facturatie!
STAP 6
STAP 7
Review uw ervaring
We willen onze dienstverlening blijven verbeteren, daarom vragen we ons voortdurend af hoe. Help ons en onze klanten te leren van uw waardevolle ervaring en geef constructieve feedback.
STAP 7

LIMINE biedt alleen de beste legal consultants aan.
Hoe garanderen we dat ?

Wij controleren CV's zorgvuldig​

Wij controleren zorgvuldig het cv van al onze juridische adviseurs. Wat is hun ervaringsniveau? Op welke praktijkgebieden richten zij zich? Zijn ze zakelijk ingesteld? Zijn ze creatief?

Wij interviewen onze consultants zelf

Kwaliteit staat centraal in onze ervaring, daarom hanteren wij zeer strenge selectiecriteria voor onze adviseurs. Onze Consultancy Manager nodigt de beste kandidaten uit om hun vaardigheden, ervaring, werkethos, communicatiestijl en persoonlijke houding te beoordelen.

We evalueren

Tijdens en aan het einde van een opdracht bieden onze cliënten zowel Limine als de juridisch adviseur openhartige constructieve feedback waardoor wij kunnen leren en verder kunnen groeien.

LIMINE VOOR LEGAL CONSULTANTS

Op zoek naar een juridische opdracht?

Houdt u vooral van vrijheid in uw professionele loopbaan? Hou je ervan om te gedijen in verschillende zakelijke en juridische omgevingen, om interessante mensen uit allerlei sectoren te ontmoeten en jezelf uit te dagen? Of u nu op zoek bent naar een lange of korte termijn opdracht, LIMINE heeft wat u zoekt.

Dankzij onze alles-in-één digitale oplossing bent u vrij om zelf rechtstreeks met het bedrijf te communiceren en te onderhandelen, waar en wanneer u maar wilt. Houdt u vooral van vrijheid in uw professionele loopbaan?