Skip to content

Verbind en werk samen met uw legal consultant

LIMINE biedt u een directe lijn met de beste legal consultants op de markt. U stelt uw opdracht voor en wij stellen u de top 3 meest geschikte profielen voor. Jij kiest met wie je wilt werken.

Betaal minder voor dezelfde dienstverlening.

Limine gebruiken is de makkelijkste manier om controle te houden over uw juridische budget. LIMINE werkt met een vaste commissie van 20%, terwijl andere derde partijen commissies tot 40% of meer vragen voor dezelfde dienstverlening.

Je kan….

XXX

/ maand *

uitsparen door LIMINE te gebruiken.

*Gebaseerd op gemiddelde commissies en onderhandelingsmarges.

Bereken het verschil

€/dag

LIMINE is jouw legal connector
We zijn...

Digitaal

Van het invoeren van opdrachten, het selecteren van profielen tot het sluiten van contracten: ons platform is digitaal van A-Z, wat u kostbare tijd zal besparen.

Beschikbaar

U heeft 24/7 toegang tot ons platform.

Transparant

Onderhandel rechtstreeks met de legal consultant. U hebt uw budget volledig in de hand. Ook geen geheimen over onze commissie. De commissie van Limine is een vast bedrag van 20% over de tarieven van de consultant per dag of per uur.

No cure no pay

U betaalt pas als het werk opgeleverd is. Eerlijk. Geen dure maandabonnementen of verborgen kosten.

Slim

Dankzij een slim matchingsysteem kunnen wij de kwaliteit van onze connecties blijven verbeteren zodat u altijd de meest geschikte profielen toegewezen krijgt.

Snel

U kunt binnen 48 uur, of minder, een oplossing vinden voor uw legal opdrachten dankzij onze uitgebreide database.

OPLOSSINGEN

Wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften

JE VERDIENT ALLEEN HET BESTE

Hoe ga je van start?

LIMINE biedt alleen de beste legal consultants aan.
Hoe garanderen we dat ?

Wij controleren CV's zorgvuldig​

Wij controleren zorgvuldig het cv van al onze juridische adviseurs. Wat is hun ervaringsniveau? Op welke praktijkgebieden richten zij zich? Zijn ze zakelijk ingesteld? Zijn ze creatief?

Wij interviewen onze consultants zelf

Kwaliteit staat centraal in onze ervaring, daarom hanteren wij zeer strenge selectiecriteria voor onze adviseurs. Onze Consultancy Manager nodigt de beste kandidaten uit om hun vaardigheden, ervaring, werkethos, communicatiestijl en persoonlijke houding te beoordelen.

We evalueren

Tijdens en aan het einde van een opdracht bieden onze cliënten zowel Limine als de juridisch adviseur openhartige constructieve feedback waardoor wij kunnen leren en verder kunnen groeien.

LIMINE VOOR LEGAL CONSULTANTS

Op zoek naar een juridische opdracht?

Houdt u vooral van vrijheid in uw professionele loopbaan? Hou je ervan om te gedijen in verschillende zakelijke en juridische omgevingen, om interessante mensen uit allerlei sectoren te ontmoeten en jezelf uit te dagen? Of u nu op zoek bent naar een lange of korte termijn opdracht, LIMINE heeft wat u zoekt.

Dankzij onze alles-in-één digitale oplossing bent u vrij om zelf rechtstreeks met het bedrijf te communiceren en te onderhandelen, waar en wanneer u maar wilt. Houdt u vooral van vrijheid in uw professionele loopbaan?